“Današnji dan je pokazao da ako jutrom Milorad Dodik dobije pohvalu američkog ambasadora budite sigurni da će popodne učiniti izdaju svoga naroda. Tegeltija i Tegeltijini reprezentativci su danas u Savjetu ministara podržali još jedan ANP kojim se trasira put BiH u NATO – istakao je šef Kluba poslanika SDS u NSRS Miladin Stanić. 

„Sve što smo govorili kada je krajem 2019. Milorad Dodik pristao na prvi ANP da to znači aktivaciju MAP-a i dalju integraciju BiH u NATO bez pristanka srpskog naroda, danas se pokazalo kao tačno“ – pojasnio je Stanić. 

Šef Kluba poslanika SDS kaže da je sav Dodikov patriotizam farsa a jedino što radi u kontinuitetu jeste da obmanjuje svoj narod. 

„Kakva je to podvojena ličnost kad u istom danu kad priča o samostalnosti Republike Srpske, pristaje na novi Program reformi sa NATO. To je onaj isti Milorad Dodik koji početkom sedmice priča o važnosti filma o strahotama Jasenovca a koji je Amerikancima poklonio jasenovačku građu“ – kazao je Stanić i dodao: 

„Milorade, da li je dijagnoza koju su ti vještaci propisali u suđenju sa Bosićem još na snazi? Da li važe još one poruke sa bilborda „da brzo ozdraviš“ koje su ti tvoji simpatizeri slali prije nekoliko mjeseci? Jer se šizofrene odluke koje donosiš ne mogu drugačije objasniti“ – upitao je Stanić.