Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena 7. februara, potvrdio je predsjednik parlamenta Srpske Nenad Stevandić.
Poslanici će otvoriti raspravu prijedlogom Zakona o standardizaciji u Republici Srpskoj i još devet preostalih tačaka usvojenog dnevnog reda pete posebne sjednice.

Poslanici će razmatrati prijedlog Porodičnog zakona, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o vanparničnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o privrednim društvima, Zakona o energetici, Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju, Zakona o pčelarstvu, Zakona o obezbjeđenju kvaliteta u visokom obrazovanju, Zakona o turizmu, kao i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o premjeru i katastru Republike Srpske.

Poslanici su 28. decembra usvojili četiri zakona: Zakon o nepokretnoj imovini koja se koristi za funkcionisanje javne vlasti, Zakon o prestanku važenja Zakona o posebnim republičkim taksama, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Fondu i finansiranju zaštite životne sredine Republike Srpske i Zakon o izmjenama i dopuni Zakona o republičkoj upravi.