Ujedinjena Srpska i Pokret za Bijeljinu najavili su na početku izborne kampanje da očekuju osvajanje najmanje 8.000 glasova i poslanički mandat u ovoj izbornoj jedinici.

“Ukrajinska kriza i situacija sa virusom korona pokazale su da treba više pažnje posvetiti poljoprivredi, proizvodnji energije, razvoju domaćeg turizma i IT sektora”, naveo je kao prioritete ove koalicije nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske Milan Trninić.

On je rekao da kao koalicioni partneri SNSD-a za pojedinačne kandidate na opštim izborima podržavaju Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Milenko Mitrović, kandidat za poslanika iz Pokreta za Bijeljinu na listi Ujedinjene Srpske, ukazao je na značaj sabornosti i ocijenio da je ova koalicija uspješan tim koji očekuje osvajanje poslaničkog mandata u Bijeljini.

“Sigurno ćemo u narednom periodu biti bitan faktor u Narodnoj skupštini i budućoj izvršnoj vlasti i zajedno ćemo se boriti za boljitak svih građana Republike Srpske”, rekao je Mitrović.

Izvor: Srna