Tek sada vidimo da građani nisu mogli biti ni svjesni kolike su razmjere korupcije i koliko je Banjaluka oštećena tokom dvodecenijske SNSD-ove apsolutne vladavine”, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović. 

„Rad gradonačelnika Draška Stanivukovića, otkrivanje i javno prezentovanje nezakonitih radnji, kriminala i korupcije putem kojih je prethodnih dvadeset godina poharana Banjaluka, od krucijalnog je značaja i PDP u potpunosti podržava i stoji iza ovakvog djelovanja gradonačelnika.

Tek sada vidimo da građani nisu mogli biti ni svjesni kolike su razmjere korupcije i koliko je Banjaluka oštećena tokom dvodecenijske SNSD-ove apsolutne vladavine“, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović. 

Dodaje da je u Banjaluci učinjen tek prvi korak ka razotkrivanju i eventualnom procesuiranju odgovornih za kriminal koji se broji milijardama maraka:
  
„Teško je i zamisliti šta će se sve otkriti nakon pada SNSD-ove vlasti na nivou Republike Srpske 2022. godine. Spremni smo, što stoji i u našem programu kojim se i gradonačelnik Stanivuković vodi, da otkrijemo sve i jednu marku koja je oteta od građana Srpske.